Βιβλία | Καινούργιες Προσθήκες στη Βιβλιοθήκη μου

illustration by Sally Nixon

Το 2018 υποσχέθηκα στον εαυτό μου να διαβάσω λιγότερο από τις προηγούμενες χρονιές. Δεν θα επηρεαστώ από λίστες και δε θα συμμετάσχω σε κάποιο reading challenge. Έτσι ήδη διαβάζω χωρίς πρόγραμμα, με χαλαρούς ρυθμούς και με μόνο δείκτη τη διάθεση μου. Παράλληλα προσπαθώ να μειώσω τη στοίβα με τα αδιάβαστα που έχω στη βιβλιοθήκη μου, η οποία ευτυχώς δεν είναι μεγάλη. Βέβαια, θα συνεχίσω να αγοράζω βιβλία, είτε προμελετημένα στο αγαπημένο μου διαδικτυακό bookdepository, είτε αυθόρμητα στις πιο σπάνιες εξορμήσεις μου στα βιβλιοπωλεία του κέντρου της Αθήνας – κυρίως στην αγαπημένη μου Πολιτεία. Οι πιο πρόσφατες προσθήκες στη βιβλιοθήκη μου (οσονούπω μιας και τα παρήγγειλα ηλεκτρονικά την προηγούμενη εβδομάδα) είναι οι παρακάτω και ανυπομονώ να φτάσουν στα χέρια μου.

Everything I Know About Love από την Dolly Alderton

* The Vagina Monologues από την Eve Ensler

 

2 σκέψεις σχετικά με το “Βιβλία | Καινούργιες Προσθήκες στη Βιβλιοθήκη μου”

  1. Απίστευτο! Κι εγώ τον ίδιο στόχο έβαλα για το 2018. Όχι να διαβάσω λιγότερο απαραίτητα, αλλά να διαβάζω με τον δικό μου ρυθμό, ό,τι μου κινήσει το ενδιαφέρον, χωρίς challenges και πίεση! Ωραίες οι επιλογές σου. Για το 2ο έχω ακούσει πολλά, το 1ο δε το γνώριζα αλλά μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον!

    Αρέσει σε 1 άτομο

    1. Οφείλω να ομολογήσω ότι και οι 2 επιλογές είναι άμεσες επιρροές από το The High Low podcast. Το πρώτο νομίζω το είχε διαβάσει πρόσφατα η Pandora και είχε πολύ θετικές εντυπώσεις. Το 2ο το έγραψε το άλλο μισό του podcast, η Dolly Alderton. Έχω διαβάσει μερικά μικρά αποσπάσματα και μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον. Μου αρέσει και η γραφή της Dolly σε ό,τι δικό της έχω διαβάσει σε αρθρογραφία.

      Αρέσει σε 1 άτομο

Προς Συζήτηση...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.